Nie tylko dla geeków

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z informacjami o warsztatach projektowania gier „Nie tylko dla geeków”!

Jest cykl szkoleń, którego celem jest przekazanie wiedzy i praktycznych umiejętności związanych z projektowaniem gier. Wydarzenie jest realizowane dzięki wsparciu finansowemu Urzędu Miasta Lublin w ramach projektu Lubelska Wyżyna IT. Dlatego też sam kurs ma charakter niekomercyjny i nieodpłatny dla uczestnika – jeśli chcecie nauczyć się tworzyć gry, tutaj macie szansę!

Kurs „Nie tylko dla geeków” powinien zainteresować przede wszystkim te osoby, którą myślą o rozpoczęciu swojej przygody z projektowaniem gier albo chcą podnieść swoje kompetencje w tym zakresie. Zapraszamy równie mocno programistów, grafików jak i po prostu fanów gier. Aby się zgłosić do projektu, wystarczy napisać do nas maila na adres: info@fundacjatrach.org. W wiadomości zawrzyjcie takie informacje, jak imię i nazwisko, telefon kontaktowy, a także krótkie uzasadnienie, dlaczego chcecie wziąć udział w projekcie i jakie macie doświadczenie z grami. [Nabór trwał do 24 IX 2017 r.]

Więcej informacji o tym projekcie znajdziecie na stronie warsztatów. Zapraszamy tutaj: www.projektowaniegier.org.

Partnerem inicjatywy jest Instytut Historii Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie.