Historykon ed. 2

16 września 2017 r. w Sali Konferencyjnej Starostwa Powiatowego w Lublinie przy ul. Spokojnej 9 odbędzie się 2 edycja konwentu gier planszowych Historykon! W tym roku przygotowaliśmy dla Was wiele atrakcji związanych z planszówkami. Na naszych gości czekają m.in. super nowości od czołowych polskich wydawnictw, a także loterie z nagrodami oraz turnieje! A chyba najważniejszą rzeczą, która przyciąga na konwenty, jest zawsze wypożyczalnia! Na Historykonie będziemy mieli ponad 300 tytułów. A czy wspomniałem już, że podobnie jak zeszłoroczna edycja, w tym roku również impreza jest w pełni darmowa!

Serdecznie zapraszamy na stronę internetową konwentu. Tam znajdziecie więcej informacji o tej imprezie!

www.historykon.lu

Zrealizowano dzięki wsparciu Miasto Lublin w ramach obchodów 700 – lecia miasta w 2017 roku.

Serdecznie zapraszamy do obejrzenia fotorelacji z Historykonu. Na konwencie było łącznie 167 uczestników, ponad 350 gier planszowych w wypożyczalni, a także blisko 20 nagród rozdanych w turniejach i losowaniach. Uczestnicy konwentu rozegrali wiele wspaniałych partii i na pewno będą do nich wracać wspomnieniami. A to wszystko możecie zobaczyć w oficjalnej fotorelacji z tego wydarzenia. Znajdziecie ją na Facebooku.